Od 11. mesiaca (ukončený m 10+)
Zverina patrí medzi najzdravšie mäso, ktoré by však malo vždy pochádzať z overených zdrojov, kde je záruka zdravotnej bezchybnosti. Mäso sa musí tiež dostatočne tepelne upraviť. Mäso z jeleňa je pomerne vzácne a vyznačuje sa výraznou chuťou. Farba je ovplyvnená vekom zvieraťa. Jelenie mäso však patrí k najmenej tučnej zverine. Medzi najobľúbenejšie časti patrí chrbát, ktorý môžete upiecť a následne rozmixovať.
V jeleňom mäse nájdeme veľa bielkovín a pomerne málo tuku. Nechýbajú ani dôležité vitamíny skupiny B a minerálne látky, ako je železo, draslík a sodík.
Mäso nakrájajte na malé kúsky, dôkladne povarte a podávajte v podobe pyré. Nikdy nekupujte zverinu z neoverených zdrojov.
Danej kategórii zodpovedajú tiež nasledujúce potraviny