Od 11. mesiaca (ukončený m 10+)
Zverina patrí medzi najzdravšie mäso, ktoré by však malo vždy pochádzať z overených zdrojov, kde je záruka zdravotnej bezchybnosti. Mäso sa musí tiež dostatočne tepelne upraviť. Diviačie mäso obsahuje viac tuku. V kombinácii s tuhosťou a potenciálnym rizikom je vhodnejšie ho zaradiť do jedálnička až neskôr. V kuchyni ho môžete pripravovať veľmi podobne ako bravčové.
Aj diviačie mäso je skvelým zdrojom bielkovín s vysokým obsahom aminokyselín. Nájdeme v ňom tiež vitamíny skupiny B, najmä B2 a B6 a minerálne látky, ako je železo a zinok.
Mäso nakrájajte na malé kúsky, dôkladne povarte a podávajte v podobe pyré. Nikdy nekupujte zverinu z neoverených zdrojov.
Danej kategórii zodpovedajú tiež nasledujúce potraviny