Danielie mäso

Od 11. mesiaca (ukončený m 10+)

Zverina patrí medzi najzdravšie mäso, ktoré by však malo vždy pochádzať z overených zdrojov, kde je záruka zdravotnej bezchybnosti. Mäso sa musí tiež dostatočne tepelne upraviť. Danielie mäso je pomerne aromatické, čo môže deťom robiť pri konzumácii problémy a mäso môžu odmietať. Na druhú stranu ide o veľmi jemné a šťavnaté mäso.

Danielie mäso

Vitamíny a dôležité látky

Danielie mäso je bohaté najmä na železo, zinok a vitamíny skupiny B. Obsahuje tiež látky, ktoré pozitívne ovplyvňujú imunitný systém.

Železo
Vitamín B 1
Zinok

Tip

Mäso nakrájajte na malé kúsky, dôkladne povarte a podávajte v podobe pyré. Nikdy nekupujte zverinu z neoverených zdrojov.

Podobné potraviny

Danej kategórii zodpovedajú tiež nasledujúce potraviny