Od 7. mesiaca (ukončený m 6+)
Treska patrí medzi obľúbené morské ryby, ktoré sa vyznačujú vysokým obsahom jódu. Má jemné a dobre stráviteľné mäso. Pri morských rybách je väčšia možnosť výskytu alergickej reakcie, preto so zavádzaním tresky postupujte opatrne.
Treska obsahuje dobre stráviteľné bielkoviny a dôležité omega-3 mastné kyseliny. Ďalej tiež vitamíny A, B a D. Má tiež významný podiel minerálnych látok, a to hlavne jódu, selénu a draslíka.
Pre prvé príkrmy ju pripravujte na pare alebo uvarenú a následne rozmixovanú do podoby pyré. Opäť je treba na začiatku podávať len na vyskúšanie malé množstvo a následne porcie zväčšovať. Tresku môžete pravidelne zaradiť ako vhodnú rybu do pestrého jedálnička.
Danej kategórii zodpovedajú tiež nasledujúce potraviny